Zo
maken
we het
groen.

Onze werkwijze.

Wij willen het startpunt zijn van jouw verduurzamingsvraag als woningbezitters. Jouw vragen willen wij op een persoonlijke wijze omzetten naar concrete plannen.

De plannen moeten tot doel hebben dat jij daadwerkelijk gaat verduurzamen. Daarom moet het minimaal budgetneutraal uitgevoerd kunnen worden, maar in de regel wordt er daadwerkelijk fors bespaard!

1. Wij komen thuis bij je langs om jouw woonsituatie en wensen te bespreken. We lopen een rondje door het huis om te kijken waar de mogelijkheden liggen en zetten dit samen op papier.

2. Je ontvangt van ons een uitgebreide offerte en een besparingsoverzicht waarin we alles wat we hebben besproken toelichten.

3. Na akkoord op de offerte nemen wij contact op met onze leveranciers en stemmen wij de datum af om de verduurzaming te starten.

4. Wij zorgen dat onze leveranciers zo snel als mogelijk de werkzaamheden gaan uitvoeren. Duurzaam Bespaar Plan blijft jouw aanspreekpunt.

5. Uiteraard ontzorgen wij jou met het aanvragen van subsidie of de teruggave van de btw.

6. Wij voeren steekproeven uit om de kwaliteit van de werkzaamheden te borgen.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

Hoe selecteren wij
installatiebedrijven?

Als we bedrijven selecteren kijken we met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen. De bedrijven waar wij de door jou gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Wij hechten hier grote waarde aan.

Duurzaam Bespaar Plan participeert niet in de bij haar aangesloten bedrijven en heeft als hoofddoel om jou als consument te helpen door voor jou de juiste bedrijven te selecteren en te combineren.

Nu starten met het maken van concrete plannen? Neem contact met ons op, of maak een afspraak!