Over Ons

Over Ons

Wie is Duurzaam Bespaar Plan?

Duurzaam Bespaar Plan (DBP) helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Wij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaar op het gebied van vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen.

Wat is onze werkwijze?

Startpunt, ontzorgen, concreet en persoonlijk zijn voor ons vier kernwoorden die centraal staan. In de verduurzamingswereld zijn tegenwoordig zoveel verschillende partijen, oplossingen, maatregelen en producten dat wij ervaren dat cliënten, gemeenten en stichtingen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom willen wij het startpunt zijn om inzichtelijk te maken welke verduurzamingsmaatregelen technisch mogelijk zijn, de hoogte van de benodigde investering in kaart te brengen en inzicht te bieden in de besparingen waarbij we de cliënten ook daadwerkelijk tijdens de uitvoering ontzorgen met ons grote netwerk van aangesloten uitvoerende partijen.

We doen dit op een persoonlijke wijze: thuis aan de keukentafel waarbij wij de woningeigenaar volledig ontzorgen tijdens het gehele traject om de energietransitie daadwerkelijk te laten starten.

De mensen achter Duurzaam Bespaar Plan

Joost Fokke
Thom van de Pasch
Erik Verberg
Robin Coes
Jill Broshuis
Iwan Eleveld