Energie op zonnekracht.

Met zonnepanelen op je dak zorg je zelf voor eigen duurzame stroom. Daarmee zijn zonnepanelen klimaatvriendelijk en ook nog eens winstgevend. Ze zijn dus aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat.

Help het klimaat!

Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieu-vervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set van 10 zonnepanelen op je dak bespaar je 1.400 kilo CO2 per jaar. Na 2 jaar zonnestroom opwekken heb je net zoveel energie bespaard als er nodig was voor de productie van het systeem. Zonnepanelen gaan ruim 25 jaar mee. De rest van de 23 productieve jaren is elke opgewekte kWh netto milieuwinst!

Onafhankelijk van energieleveranciers!

Met zonnepanelen kun je zelf je eigen energie opwekken en daardoor ben je bijna niet meer afhankelijk van energie-leveranciers. Dit houdt ook in dat je niet meer afhankelijk bent van prijsfluctuaties en daarom niet onverwachts tegen hogere kosten aanloopt!

Stijging van de waarde van je huis en een beter energielabel!

Met de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen steeds belangrijker met als gevolg dat de woningwaarde van het huis stijgt. Hierdoor is het de investering ook waard als je nog een keer gaat verhuizen.

Bij de verkoop van een woning is het tegenwoordig verplicht dat er een energielabel is. Een positief energielabel heeft niet alleen invloed op de prijs maar ook op de snelheid waarmee een huis verkocht wordt. Zonnepanelen verbeteren meestal het energielabel.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

Hoge efficiëntie

HT 410 Full Black heeft een cel efficiëntie van 20,97%

Betrouwbaarheid en TUV gecertificeerd

Zout en ammoniak bestendig. Getest tot 2400 Pa windsnelheden en 5400 Pa sneeuwbelasting.

Hoog rendement

De winstgevend van het project wordt verhoogd door de hoge cel efficiëntie.

Rendement garantie

25 jaar lineair vermogensgarantie met een maximale vermogensachteruitgang van 0,55% per jaar binnen 25 jaar.

Laag hot-spot effect

Uitstekende hot-spot immuniteit kan het stroomverlies veroorzaakt door schaduwdekking effectief voorkomen en daardoor de levensduur aanzienlijk verlengen.

Minimaal risico op microscheurtjes

Door toepassing van de modernste technologie worden microscheurtjes tot een minimum beperkt.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: