Zonnepanelen kopen in Overijssel.

Zonnepanelen kopen in Overijssel? Duurzaam Bespaar Plan kan je helpen bij het krijgen van zonnepanelen door heel Overijssel. Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en ook nog eens winstgevend. Ze zijn dus aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. Vraag een gratis huisscan aan en onze adviseurs gaan kijken hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen in Overijssel.

Onafhankelijk van energieleveranciers!

Met zonnepanelen kun je zelf je eigen energie opwekken en daardoor ben je bijna niet meer afhankelijk van energie-leveranciers. Dit houdt ook in dat je niet meer afhankelijk bent van prijsfluctuaties en daarom niet onverwachts tegen hogere kosten aanloopt!

Stijging van de waarde van je huis en een beter energielabel!

Met de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen steeds belangrijker met als gevolg dat de woningwaarde van het huis stijgt. Hierdoor is het de investering ook waard als je nog een keer gaat verhuizen.

Bij de verkoop van een woning is het tegenwoordig verplicht dat er een energielabel is. Een positief energielabel heeft niet alleen invloed op de prijs maar ook op de snelheid waarmee een huis verkocht wordt. Zonnepanelen verbeteren meestal het energielabel.

Help het klimaat!

Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieu-vervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set van 10 zonnepanelen op je dak bespaar je 1.400 kilo CO2 per jaar. Na 2 jaar zonnestroom opwekken heb je net zoveel energie bespaard als er nodig was voor de productie van het systeem. Zonnepanelen gaan ruim 25 jaar mee. De rest van de 23 productieve jaren is elke opgewekte kWh netto milieuwinst!

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

Nu besteld, in juni geinstalleerd.

De zomer is in zicht en de zon-uren lopen dus weer op! Juni, juli en augustus zijn de ideale maanden voor je zonnepanelen aangezien de zon-uren hier oplopen tot ongeveer 200 uur per maand (Bron: KNMI).

Bestel je nu je zonnepanelen? Dan kunnen wij deze in juni installeren. Zo kun je gelijk beginnen eigen energie op te wekken met de zon.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. Dan krijg je van ons een gepersonaliseerd aanbod.

Hoge efficiëntie

Zonnepanelen van 410 WP Full Black (of hoger).

Betrouwbaarheid en TUV gecertificeerd

Minimaal 12 jaar garantie op het zonnepaneel.

Hoog rendement

De winstgevendheid van het project wordt verhoogd door de hoge cel efficiëntie.

Rendement garantie

Na 25 jaar vermogensgarantie van 80%.

Laag hot-spot effect

Uitstekende hot-spot immuniteit kan het stroomverlies veroorzaakt door schaduwdekking effectief voorkomen en daardoor de levensduur aanzienlijk verlengen.

Minimaal risico op microscheurtjes

Door toepassing van de modernste technologie worden microscheurtjes tot een minimum beperkt.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan.

De snelste en makkelijkste manier om de offerte aan te vragen is via Whatsapp. Wil je hem toch liever via e-mail sturen? Gebruik dan het formulier hier onder.

Of via het formulier: