Af van je koude voeten.

Een vloer die koud aanvoelt of een koude trek over de vloer is een veelvoorkomend probleem. Vloerisolatie met een goede dichtheid gaat kou en tocht vanuit de kruipruimte tegen. Hierdoor stijgt de temperatuur van de begane grondvloer en krijg je een aangenaam gevoel. Er zijn geen invloeden meer van onderaf (vanuit de kruipruimte) waardoor de vloer temperatuur bijna gelijk zal worden met de temperatuur waarop gestookt wordt.

Wij kunnen de vloer van je woning aan de onder- of bovenzijde isoleren. De meeste woningen hebben een kruipruimte en daardoor komt vloerisolatie aan de onderzijde het meeste voor. Om de vloer aan de onderzijde te kunnen isoleren moet de kruipruimte minimaal 45 cm diep zijn. Bij lagere kruipruimtes zullen we kijken naar een alternatieve isolatie.

Ook komt het nog eens voor dat vloeren voorzien zijn van leidingen. Een vloer isoleren tegen de onderzijde moet eerst goed bekeken worden. Doordat wij meerdere isolatiemogelijkheden kunnen aanbieden kunnen wij altijd een passend voorstel voor jullie situatie voorstellen.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

HR EcoSpray

Dit schuim wordt vloeibaar tegen de onderkant van de vloer gespoten. De schuimlaag is binnen enkele minuten uitgehard en vormt zich naadloos om elke oneffenheid. De isolatielaag is ook aan de bovenzijde van een betonnen vloer mogelijk.

Icynene

Dit schuim is een ecologisch product en is volledig recyclebaar. Een product met minder uitstoot en veilig te verwerken. De isolatie kan alleen tegen de onderzijde van de vloer worden aangebracht.

HR EcoFoil

Onze folie is uniek! Deze thermokussens zijn een soort luchtzakken van folie die onder de vloer worden aangebracht. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de​kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de foliezakken opgewarmd en zal zijn warmte een tijd blijven behouden. Resultaat is een warmte vloer, die snel opwarmt en langer warm blijft.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: