Wij ontzorgen jou bij het isoleren van de spouwmuur!

Je kent het wel, kou, vocht en tocht langs muren en ramen. Niet of slecht geïsoleerde spouwmuren zijn vaak de oorzaak, met hoge energielasten tot gevolg. Weet jij of je spouwmuur wel geïsoleerd is? Zo niet, dan valt er nog veel energie te besparen!

Bij na-isolatie wordt de volledige spouw opgevuld met een van onze isolatiematerialen. Dit materiaal moet aan een aantal eisen voldoen; vochtwerend, schimmelvrij en energiebesparend.

Alle materialen die wij hanteren voor na-isolatie voldoen ruimschoots aan de huidige eisen.Onze adviseurs zijn getraind en kijken altijd goed of de woning geschikt is voor spouwmuurisolatie.

Wij zoeken voor jou de juiste partij uit die het beste bij de situatie past. Jij hoeft je daarom geen zorgen te maken of het goed uitgevoerd zal worden, laat dat maar aan ons over.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

De voordelen.

Snelle terugverdientijd
Spouwmuurisolatie verdien je, afhankelijk van je type woning, soort isolatie en isolatiedikte, in een paar jaar terug. Gemiddeld is de investering binnen 2 jaar terug verdiend.

Binnen 1 dag geïsoleerd
Spouwmuurisolatie aanbrengen in je woning is in de meeste gevallen binnen één dag gerealiseerd. Prettig om te weten is dat je tijdens het aanbrengen gewoon in je woning kunt blijven.

Geen rotzooi
Alles zal van buitenaf plaatsvinden, dit zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt binnen en er geen voorbereidingen nodig zijn.

Hoge besparing tot zo’n 30%
Spouwmuurisolatie rendeert. Afhankelijk van de grootte van je woning en van je energie- verbruik kun je tot wel 30% op je energiekosten besparen. Met de huidige stijgende energieprijzen is het snel terugverdiend.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Subsidie spouwmuurisolatie

ISDE subsidie aanvragen bij Duurzaam Bespaar Plan, jouw betrouwbare partner in verduurzaming. We begrijpen dat de ISDE-subsidie voor velen een complex en tijdrovend proces lijkt. Daarom zijn wij er om jou te ondersteunen en de drempel te verlagen. Met onze deskundige hulp kun je nu profiteren van de voordelen van de ISDE-subsidie zonder de stress en de zorgen vanaf slechts €50,-.

Hoewel wij de ISDE-subsidieaanvraag voor je verzorgen, willen we benadrukken dat goedkeuring in handen van het RVO ligt. We kunnen niet garanderen dat jouw aanvraag wordt goedgekeurd. Wat we echter wel kunnen verzekeren, is dat we ons uiterste best doen om jouw kansen op goedkeuring te maximaliseren door een foutloze en complete aanvraag in te dienen.

HR EcoWool

Dit product bestaat uit 80% gerecycled glas en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bindmiddelen. De inblaaswol geeft een blijvende optimale verdeling in de spouw, zonder dat het product inzakt, is waterafstotend en neemt geen vocht op.

HR EcoPearl

Deze parels zijn ongevoelig voor vocht en omdat ze onder luchtdruk worden ingespoten, vullen ze werkelijk de gehele spouwmuur. Vaak wordt dit isolatiemateriaal verlijmd aangeboden, Het voordeel daarvan is de combinatie van een hoge isolatiewaarde en geen kans op verdwijnen van parels uit de muur, omdat er als het ware een isolatieplaat binnenin de muur staat.

HR IsoFoam

Het wordt door middel van een injectietechniek in je spouwmuur aangebracht en het vult zo de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Het kleeft de binnen- en buitenmuur als het ware aan elkaar waardoor de muur steviger wordt. Geen betere isolatie dan naadloze isolatie.