Kunststof kozijnen

Onderhoudsarm en duurzaam.

De vraag naar kunststof kozijnen is de laatste jaren explosief gestegen. Vergeleken met andere materialen biedt kunststof veel voordelen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en energiebesparend. Deze combinatie zorgt voor een voordelige en milieuvriendelijke oplossing.

Alle kozijnen die wij aanbieden zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige profielen en worden gemaakt in Enschede.
In ons assortiment hebben we:
• Kunststof kozijnen
• Kunststof schuifpuien
• Kunststof deuren
• Dakkapellen

Uitgebalanceerd design

Sterk design herken je aan het tijdloze ontwerp en de doordachte toepassingsmogelijkheden. Daarom hebben wij keuze uit vele designs en kleuren. Hiermee is het mogelijk om je eigen accenten te bepalen en de gehele gevel van jouw woning tot een kleurrijk geheel maken.

Besparen van energie

Energie besparen: dat staat hoog bij ons in het vaandel. Met onze kunststof ramen, deuren en systemen wordt gekozen voor een optimale thermische isolatie en dus voor een besparing op jouw energierekening.

Genieten dankzij technisch vernuft

Elk onderdeel van het kozijnen voldoet altijd aan de allerhoogste eisen. Hierdoor wordt dagelijks het genot ervaren van het design, het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid die deze kozijnen met zich meebrengen.

Verrassend meer wooncomfort

Zijn jouw nieuwe kozijnen eenmaal geplaatst, dan zul je verrast zijn door het extra wooncomfort. Denk hierbij aan zeer effectieve geluidsdemping en bescherming tegen tocht – ook bij sterke wind. En dankzij de optimale transparantie van het moderne isolatieglas, geniet je van een optimale lichtinval.

Vergroot uw veiligheid

Jouw huis is de plek waar je jezelf veilig wilt voelen. Daarom werken wij met de meest moderne sluittechnieken met passende materiaalconstructies die optimaal weerstand bieden tegen inbraakpogingen.

Goed om te weten

Je investeert in een kunststof kozijn dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Inwendige versterkingen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en lange levensduur. Al het hang- en sluitwerk wordt in de rondom lopende staalversterking verankerd. Dit levert een bijdrage aan jouw veiligheid en de waarde van de kozijnen. En niet onbelangrijk: de nieuwe kozijnen vergen slechts minimaal onderhoud.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: