Ons glas zal veel
wooncomfort geven.

Ons glas isoleert beter dan enkel- of normaal dubbelglas. Ook als je huidige ramen met glas ogenschijnlijk nog niet toe zijn aan vervanging, kan het toch rendabel zijn om dit te laten vervangen door ons isolatieglas. HR EcoGlass is het beste isolatieglas dat op de markt beschikbaar is; dubbel glas of driedubbel gevuld met argongas, wat zorgt voor extra isolatie. Het glas isoleert aanmerkelijk beter dan normaal dubbelglas en zes keer beter dan enkelglas (bron: www.verdiengeldmetglas.nl). Met HR EcoGlass bespaar je tot 14% op je energieverbruik.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

HR EcoGlass ++

Een speciale seizoenencoating aan de binnenkant van het glas zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen blijft. Het geeft daarom meer comfort en daarnaast een lagere gasrekening.

HR EcoGlass +++

Voorkomt condensatie aan de binnenkant van het glas.
Hierdoor blijft de luchtvochtigheid goed.

HR Vacuümglas

Ambachtelijk echt mondgeblazen glas in isolerende
uitvoering die geschikt is voor bestaande vensters, of dit nu houten of stalen vensters betreft. Met onze beglazing behoudt uw pand de karakteristieke uitstraling. De geringe dikte van ons beglazingsassortiment stelt ons vrijwel altijd in staat de oude vensters te behouden; duurzaamheid in zijn meest pure vorm!

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: