Optimale bescherming tegen kou en warmte.

Alle energiespecialisten zijn het erover eens: dakisolatie is de een van de meest effectieve ingreep om je woning energiezuiniger te maken. Volgens schattingen verlaat immers maar liefst 25% van de warmte de woning via het dak. Door het dak optimaal te isoleren houdt je het warmteverlies tegen en breng je je energieverbruik met ongeveer 25% of zelfs 30% naar omlaag. Gevolg? Je bespaart per jaar honderden, en soms zelfs duizenden, euro’s aan verwarmingskosten.

Dakisolatie verhoogt je warmtecomfort. Want een geïsoleerd dak houdt de warmte binnen in de winter. Zo maak je van je woning een gezelligere plek om in te wonen. Dakisolatie houdt niet alleen de warmte binnen in de winter, maar houdt ook de hitte buiten in de zomer. Op die manier bespaar je misschien een airco uit, of andere maatregelen om je woning af te koelen. Welke technieken en materialen we gebruiken om het dak te isoleren, hangt af van de specifieke dakconstructie en van je voorkeuren. In de meeste gevallen gebruiken we volgende materialen:

HR EcoSpray
Dit schuim wordt vloeibaar tegen de onderkant van het dak gespoten. De schuimlaag is binnen enkele minuten uitgehard en vormt zich naadloos om elke oneffenheid.

HR Natuwool
Een zeer stevige onbeklede glaswoldeken met een optimale isolatiewaarde en geproduceerd met ECOSE® Technology. Dit isolatiemateriaal is specifiek bestemd voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie van elementen in de houtbouw. HR Natuwool is toepasbaar bij nieuwbouw en renovatie.

Icynene
Dit is een 100% water geblazen schuimisolatie met in 1 beweging isoleren, luchtdicht, damp open en geluiddempend. Het zijn met lucht gevulde cellen, is licht van gewicht en daardoor volledig geurloos na verwerking. Doordat het een zacht materiaal is werkt het uitstekend als geluidsisolatie.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: