Een goede manier om het vocht tegen te gaan!

Vocht, kou en schimmel zorgen voor veel ongemak in je woning. Ook vaak ongedierte en een vervelende stank. De oorzaak? In de meeste gevallen een te natte kruipruimte. Met bodemisolatie verminder je onder normale omstandigheden het vochttransport uit de koude kruipruimte en verbeter je het woonklimaat. Bodemisolatie is een ideale oplossing om kruipruimtes van minder dan 45 cm te isoleren. Het zorgt ervoor dat de kou en vochtoptrek wordt tegen gegaan vanuit de bodem wat resulteert in een gezonder leefklimaat.

Voor bodemisolatie zijn verschillende toepassingen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij kijken welke mogelijkheden het beste passen bij de woning. Dit kan te maken hebben met de bereikbaarheid, type grond, en type vloer zelfs. Nadat onze gespecialiseerde adviseur langs is geweest kunnen wij een passende oplossing aanbieden. Ons assortiment bestaat uit onderstaande producten.

Onze doelen

Heb je vragen of suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op social media.

HR IsoPearlGrey

De bodemparels worden gebruikt voor de bodemisolatie en bevatting een grafietcoating. Deze coating zorgt voor warmtereflectie in de bestaande situatie. De parels worden in de kruipruimte geblazen (in een ruimte tot 30 cm hoog). Ze hebben een hoge isolatiewaarde en zijn vochtwerend.

De voordelen.

Hoge besparing tot zo’n 15%
Vloerisolatie rendeert. Afhankelijk van de grootte van de woning kun je tot wel 15% op energiekosten besparen. Met de huidige energieprijzen kan dit snel zijn terugverdiend. Stook je met vloerverwarming zonder isolatie? Dan is er een gemiddelde terugverdientijd van 3 a 4 jaar.

Warme vloer
Vloerisolatie vermindert vochttransport uit de koude kruipruimte. De vloer voelt zodoende weer behaaglijk warm aan. Dit kan snel een aantal graden schelen aan vloertemperatuur.

Binnen 1 dag geïsoleerd
Vloerisolatie aanbrengen in je woning is in de meeste gevallen binnen één dag gerealiseerd. Prettig om te weten is dat je tijdens het aanbrengen gewoon in de woning kunt blijven.

Geen rotzooi
Alles zal van onderaf plaatsvinden, dit zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt binnen en er zijn geen voorbereidingen nodig.

Vraag hier vrijblijvend en gratis een offerte aan: