Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij willen het startpunt zijn van jouw verduurzamingsvraag als woningbezitters. Jouw vragen willen wij op een persoonlijke wijze omzetten naar concrete plannen.

De plannen moeten tot doel hebben dat jij daadwerkelijk gaat verduurzamen. Daarom moet het minimaal budgetneutraal uitgevoerd kunnen worden, maar in de regel wordt er daadwerkelijk fors bespaard!


Ons stappenplan

  1. Wij komen thuis bij je langs om jouw woonsituatie en wensen te bespreken. We lopen een rondje door het huis om te kijken waar de mogelijkheden liggen en zetten dit samen op papier.
  2. Je ontvangt van ons een uitgebreide offerte en een besparingsoverzicht waarin we alles wat we hebben besproken toelichten.
  3. Na akkoord op de offerte nemen wij contact op met onze leveranciers en stemmen wij de datum af om de verduurzaming te starten.
  4. Wij zorgen dat onze leveranciers zo snel als mogelijk de werkzaamheden gaan uitvoeren. Duurzaam Bespaar Plan blijft jouw aanspreekpunt.
  5. Uiteraard ontzorgen wij jou met het aanvragen van subsidie of de teruggave van de btw.
  6. Wij voeren steekproeven uit om de kwaliteit van de werkzaamheden te borgen.

Hoe selecteren wij installatiebedrijven?

Als we bedrijven selecteren kijken we met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen. De bedrijven waar wij de door jou gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Wij hechten hier grote waarde aan.

Duurzaam Bespaar Plan participeert niet in de bij haar aangesloten bedrijven en heeft als hoofddoel om jou als consument te helpen door voor jou de juiste bedrijven te selecteren en te combineren.

Nu starten met het maken van concrete plannen? Neem contact met ons op, of maak een afspraak!

Nieuwsgierig naar één van onze diensten?
Meer informatie over duurzaamheidsoplossingen

Duurzaamheid met als doel lagere woonlasten én zorgen voor een goede omgeving in de toekomst.

Met zonnepanelen op uw dak zorgt u zelf voor eigen duurzame stroom. Daarmee zijn zonnepanelen klimaatvriendelijke en ook nog eens winstgevend. Ze zijn dus aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. Help het klimaat! Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set… Meer informatie
Spouwmuurisolatie Bespaar tot 30% op uw energierekening! U kent het wel, kou, vocht en tocht langs muren en ramen. Niet of slecht geïsoleerde spouwmuren is vaak de oorzaak, met hoge energielasten tot gevolg. Weet jij of je spouwmuur wel geïsoleerd is? Zo niet, dan valt er nog veel energie te… Meer informatie
Isolatieglas Ons glas zal u veel wooncomfort geven. Ons glas isoleert beter dan enkel- of normaal dubbelglas. Ook als uw huidige ramen met glas ogenschijnlijk nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch rendabel zijn om dit te laten vervangen door ons isolatieglas. HR EcoGlass is het beste isolatieglas… Meer informatie
Er zijn verschillende soorten warmtepompen:  Hybride warmtepomp: deze pomp combineer je met een cv-ketel. De ketel springt bij als het nodig is. Deze warmtepomp is een prima tussenstap als je huis nog niet goed is geïsoleerd en nog niet volledig klaar is voor wonen zonder aardgas.Volledig elektrische warmtepomp: deze pomp verwarmt het… Meer informatie
Duurzaamheidsoplossingen