Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij willen het startpunt zijn van jouw verduurzamingsvraag als woningbezitters. Jouw vragen willen wij op een persoonlijke wijze omzetten naar concrete plannen.

De plannen moeten tot doel hebben dat jij daadwerkelijk gaat verduurzamen. Daarom moet het minimaal budgetneutraal uitgevoerd kunnen worden, maar in de regel wordt er daadwerkelijk fors bespaard!

Ons stappenplan

  1. Duurzaam Bespaar Plan maakt vooraf een scan van jouw woning op basis van de beschikbare data. Hiermee worden de diverse besparingsopties (zonnepanelen, isolatie en glas) in beeld gebracht. Evenals de daarmee gemoeide kosten (maandlasten), maar ook de geschatte opbrengsten en besparingen.
  2. Aan de hand van deze gegevens nemen wij contact met je op om samen met jou te kijken welke oplossingen het beste bij jouw woning en bij jezelf passen.
  3. Vervolgens brengen wij naar aanleiding van de door jou gewenste oplossingen, de gewenste verduurzamingsopties onder bij de beste regionale of landelijke bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.
  4. Wij kijken met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen. De bedrijven waar wij de door jou gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Wij hechten hier grote waarde aan.

Duurzaam Bespaar Plan participeert niet in de bij haar aangesloten bedrijven en heeft als hoofddoel om jou als consument te helpen door voor jou de juiste bedrijven te selecteren en te combineren.

Nu starten met het maken van concrete plannen? Neem contact met ons op!