Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij willen het startpunt zijn van jouw verduurzamingsvraag als woningbezitters. Jouw vragen willen wij op een persoonlijke wijze omzetten naar concrete plannen.

De plannen moeten tot doel hebben dat jij daadwerkelijk gaat verduurzamen. Daarom moet het minimaal budgetneutraal uitgevoerd kunnen worden, maar in de regel wordt er daadwerkelijk fors bespaard!


Ons stappenplan

1. Duurzaam Bespaar Plan maakt vooraf een scan van jouw woning op basis van de beschikbare data. Hiermee worden de diverse besparingsopties (zonnepanelen, isolatie en glas) in beeld gebracht. Evenals de daarmee gemoeide kosten (maandlasten), maar ook de geschatte opbrengsten en besparingen.

2. Aan de hand van deze gegevens nemen wij contact met je op om samen met jou te kijken welke oplossingen het beste bij jouw woning en bij jezelf passen.

3. Vervolgens brengen wij naar aanleiding van de door jou gewenste oplossingen, de gewenste verduurzamingsopties onder bij de beste regionale of landelijke bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

4. Het desbetreffende bedrijf pakt het proces verder op en neemt contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie!


Hoe selecteren wij installatiebedrijven?

Als we bedrijven selecteren kijken we met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen. De bedrijven waar wij de door jou gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Wij hechten hier grote waarde aan.

Duurzaam Bespaar Plan participeert niet in de bij haar aangesloten bedrijven en heeft als hoofddoel om jou als consument te helpen door voor jou de juiste bedrijven te selecteren en te combineren.

Nu starten met het maken van concrete plannen? Neem contact met ons op, of maak een afspraak!

Nieuwsgierig naar één van onze diensten?
Meer informatie over duurzaamheidsoplossingen

Duurzaamheid met als doel lagere woonlasten én zorgen voor een goede omgeving in de toekomst.

Met zonnepanelen op uw dak zorgt u zelf voor eigen duurzame stroom. Daarmee zijn zonnepanelen klimaatvriendelijke en ook nog eens winstgevend. Ze zijn dus aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat. Help het klimaat! Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set… Meer informatie
Spouwmuurisolatie Bespaar tot 30% op uw energierekening! U kent het wel, kou, vocht en tocht langs muren en ramen. Niet of slecht geïsoleerde spouwmuren is vaak de oorzaak, met hoge energielasten tot gevolg. Weet jij of je spouwmuur wel geïsoleerd is? Zo niet, dan valt er nog veel energie te… Meer informatie
Isolatieglas Ons glas zal u veel wooncomfort geven. Ons glas isoleert beter dan enkel- of normaal dubbelglas. Ook als uw huidige ramen met glas ogenschijnlijk nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch rendabel zijn om dit te laten vervangen door ons isolatieglas. HR EcoGlass is het beste isolatieglas… Meer informatie
Er zijn verschillende soorten warmtepompen:  Hybride warmtepomp: deze pomp combineer je met een cv-ketel. De ketel springt bij als het nodig is. Deze warmtepomp is een prima tussenstap als je huis nog niet goed is geïsoleerd en nog niet volledig klaar is voor wonen zonder aardgas.Volledig elektrische warmtepomp: deze pomp verwarmt het… Meer informatie
Duurzaamheidsoplossingen