Ittersum verduurzamen

Samen gaan we Ittersum verduurzamen

Wij gaan er samen voor zorgen dat Ittersum de duurzaamste wijk van Zwolle gaat worden. Duurzaam Bespaar Plan heeft deze wijk namelijk speciaal geselecteerd voor onze collectieve inkoopactie.

Iedereen hoort en leest dat de energieprijzen enorm stijgen. Er zijn vele oplossingen om je woning duurzamer te maken. Denk aan zonnepanelen, isolatie, HR++ glas, een warmtepomp. Met een duurzame woning draag je je steentje bij aan een betere wereld én bespaar je op energiekosten.

Welkom op het Ittersum buurtevent

We gaan je vertellen wat de mogelijkheden voor verduurzamen zijn en beantwoorden wij alle vragen die van toepassing zijn op jouw woonsituatie. Je kunt ook meteen een afspraak maken voor een huisscan.

Wij komen bij je thuis langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Praktische informatie

  • Vanwege de nieuwe Corona maatregelen wordt het live event omgezet naar een webinar.
  • Kijk het Webinar nu terug via deze link!
Wacht het buurtevent niet af en boek hieronder direct jouw huisscan!
Met de huisscan van Duurzaam Bespaar Plan krijg je direct inzicht en een persoonlijk advies over de best passende energiebesparende maatregelen voor jouw woning.
Neem contact op
Wil je weten wat we voor jouw woning kunnen betekenen?
Vanwege de nieuwe Corona maatregelen wordt het live event omgezet naar een webinar. Via deze site en socials houden wij jullie op de hoogte!
Er zijn vele oplossingen om je woning duurzamer te maken.
Iedereen hoort en leest dat de energieprijzen enorm stijgen. Er zijn vele oplossingen om je woning duurzamer te maken. Denk aan zonnepanelen, isolatie, HR++ glas, een warmtepomp. Met een duurzame woning draag je je steentje bij aan een betere wereld én bespaar je op energiekosten.
Heb je vragen over het Ittersum buurtevent?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier beneden!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Duurzaamheidsoplossingen van Duurzaam Bespaar Plan

Duurzaam Bespaar Plan maakt voor jou een op maat gemaakte woningscan. Hierin vind je de diverse duurzaamheidsoplossingen terug en wordt het inzichtelijk welke oplossingen voor jou het beste zijn.

Dat doet Duurzaam Bespaar Plan door middel van onder meer zonnepanelen, vloerisolatie, spouwisolatie, HR++ glas, warmtepompen en overige energiebesparende voorzieningen.

Vervolgens brengen wij jouw gewenste verduurzamingsopties onder bij de beste regionale of landelijke bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Daarbij kijken wij met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen.

De bedrijven waar wij de gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Zo zijn bijvoorbeeld de door ons geselecteerde zonnepanelen-leveranciers als een van de weinigen aangesloten bij de SGZE, de Stichting Garantiefonds Zonne Energie.

Bekijk de veelgestelde vragen op onze website en wie weet staat jouw vraag er tussen!