Bron: Gert Smilde

Duurzaam Bespaar Plan en
Vrieling Adviesgroep slaan de handen in één.

Vrieling Adviesgroep en Duurzaam Bespaar Plan maken het mogelijk om samen te gaan verduurzamen in Hardenberg. Daarmee starten we met de Marslanden. De inwoners krijgen een brief waarin informatie staat over de samenwerking met Vrieling en Duurzaam Bespaar Plan. 

Vanaf 2026 is het verplicht om bij vervanging van de CV-ketel een warmtepomp te nemen, veel huizen zijn daar nog niet klaar voor. Het doel is om de huizen van de inwoners “warmtepomp ready” te maken en inwoners kosten te laten besparen doormiddel van verduurzaming. Al deze maatregelen kunnen gefinancierd worden door Vrieling. Wat er voor zorgt dat het een stuk aantrekkelijker wordt. Daarbij helpt Vrieling ook bij verzekeringsadvies. 

In deze campagne zijn wij het aanspreekpunt op het gebied van verduurzaming. Wanneer je de offerte van ons hebt ontvangen kun je met de offerte naar Vrieling. Deze gaan dan de financieringsmogelijkheden met je bespreken. 

VRIELING&DBP

Waar gaan we het doen?

Het begint bij de wijk:
Marslanden

Wie is Duurzaam Bespaar Plan?

Een productonafhankelijk intermediair
op het gebied van verduurzaming.

Duurzaam Bespaar Plan (DBP) helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Wij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaar op het gebied van vloerisolatie, wandisolatie, dakisolatie, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen. Wat er voor zorgt dat je je nergens zorger over hoeft te maken. Het wordt geregelt het van begin tot eind.

Onze duurzaamheidsoplossingen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wil je profiteren van je eigen, duurzame zonne-energie? Dat kan! Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Dakisolatie

Dakisolatie

Wij gebruiken de beste isolatie-materialen met de mooiste afwerkingen. Zo is je dak goed geïsoleerd en ziet het er ook nog eens prachig uit. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Bodemisolatie

Bodemisolatie

Kou, schimmel en een vochtige kruipruimte? Bodemisolatie voorkomt een vochtige kruipruimte. Goed voor je gezondheid en de portemonnee. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Niets is zo vervelend als een koude vloer. Tocht en kou zijn verleden tijd met deze stevige laag isolatie onder de vloer. Meer wooncomfort en forse besparing. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en energiebesparend. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Isolatieglas

Isolatieglas

Ben je op zoek naar dubbel glas dat je jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren? Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Warmtepomp

Warmtepomp

Een warm huis zonder aardgas: dat kan met een warmtepomp. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Gevel Impregneren

Gevel Impregneren

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot

Bovengenoemde waarden gelden bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel bespaar je een bepaald percentage. Deze percentages kunnen niet bij elkaar worden opgeteld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Vrieling kan je ook
helpen met de
financiering van
het verduurzamen.

Wij kunnen je ook helpen met de financiering van het verduurzamen.

Hoe zit dat met subsidie?

De rijksoverheid wil woningeigenaren zoveel mogelijk stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Daarom biedt zij per maatregel(en) subsidies aan die ongeveer 30% van de verduurzamingskosten dekt, met als gevolg dat het voor jou nog aantrekkelijker is om te gaan verduurzamen. Deze subsidies gelden voor het isoleren van je eigen woning en voor warmtepompen. 

“Direct lagere maandlasten & later een hogere verkoopwaarde”

Esther Bakker
Read More
Wat een top service bij Duurzaam Bespaar Plan (DBP). Er waren wat hobbels te nemen, maar met de inzet van de mensen bij DBP en hun doortastendheid is alles uiteindelijk helemaal geregeld en liggen de zonnepanelen nu te shinen op het dak, precies op tijd voor de lente/zomer periode! Bedankt!
Gerrit Vogel
Read More
Tim van Duurzaam heeft ons alles netjes uitgelegd en als er vragen waren konden we hem altijd bellen vriendelijk rustig en alle tijd voor ons en alles tot in de puntjes geregeld.
Remco Hultink
Read More
Vloer laten isoleren via duurzaam bespaar plan. Goed geholpen, alles vlug geregeld en voor mij belangrijk alles was zeer duidelijk. We kwamen niet voor verrassingen te staan.
Tim van Duurzaam Bespaar Plan

Tim Groot Ulen

Ik ben Tim Groot Ulen, een trotse inwoner van Enschede en verduurzamingsadviseur bij Duurzaam Bespaar Plan. Duurzaamheid is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij en iedereen is ermee bezig.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat veel mensen door het bomen het bos niet meer zien. Daar zit nou net mijn uitdaging. Graag neem ik jou aan de hand mee van de vele mogelijkheden die er zijn om samen te beoordelen wat de beste optie is.

Ik help graag met het maken van de juiste keuze speciaal voor jouw situatie. Simpelweg een goed adviseur, een gerichte en duurzame oplossing: daar staat ik voor!

tim@duurzaambespaarplan.nl