Een mooie kans om samen in de Gemeente Enschede je huis te verduurzamen.

Duurzaam Bespaar Plan maakt het mogelijk om samen in de gemeente Enschede te verduurzamen. Wij met de collectieve wijkaanpak na een zeer succesvolle campagne in de gemeente Borne.

Veel huishoudens in Nederland worden momenteel geconfronteerd met hogere gas- en elektraprijzen. Duurzaam Bespaar Plan wil de inwoners van Enschede helpen door inzicht te bieden in de besparingsmogelijkheden op gas en elektra en huishoudens te stimuleren om de eigen woning te verduurzamen met behulp van een collectieve inkoopactie.

De uitvoering van de collectieve inkoopactie wordt verzorgt door Duurzaam Bespaar Plan om een mooie samenwerking aan te gaan om de inwoners te helpen.

Waar gaan we het doen?

We beginnen bij de wijk:
Windmolenbroek

In de volgende buurten:
Groeneveld
Kanaalzijde
Leemslagen noord
Leemslagen Oost.

Wie is Duurzaam Bespaar Plan?

Een productonafhankelijk intermediair
op het gebied van verduurzaming.

Duurzaam Bespaar Plan (DBP) helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Wij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaar op het gebied van vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen. Duurzaam Bespaar Plan regelt het van begin tot eind.

Onze duurzaamheidsoplossingen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wil je profiteren van je eigen, duurzame zonne-energie? Dat kan! Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Dakisolatie

Dakisolatie

Wij gebruiken de beste isolatie-materialen met de mooiste afwerkingen. Zo is je dak goed geïsoleerd en ziet het er ook nog eens prachig uit. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Bodemisolatie

Bodemisolatie

Kou, schimmel en een vochtige kruipruimte? Bodemisolatie voorkomt een vochtige kruipruimte. Goed voor je gezondheid en de portemonnee. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Niets is zo vervelend als een koude vloer. Tocht en kou zijn verleden tijd met deze stevige laag isolatie onder de vloer. Meer wooncomfort en forse besparing. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en energiebesparend. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Isolatieglas

Isolatieglas

Ben je op zoek naar dubbel glas dat je jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren? Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Warmtepomp

Warmtepomp

Een warm huis zonder aardgas: dat kan met een warmtepomp. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Gevel Impregneren

Gevel Impregneren

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot

Bovengenoemde waarden gelden bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel bespaar je een bepaald percentage. Deze percentages kunnen niet bij elkaar worden opgeteld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wij kunnen je ook
helpen met de
financiering van
het verduurzamen.

Wij kunnen je ook helpen met de financiering van het verduurzamen.

Hoe zit dat met subsidie?

De rijksoverheid wil woningeigenaren zoveel mogelijk stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Daarom biedt zij per maatregel(en) subsidies aan die ongeveer 30% van de verduurzamingskosten dekt, wat het voor jou nog aantrekkelijker maakt om te gaan verduurzamen. Deze subsidies gelden voor het isoleren van je eigen woning en voor warmtepompen.

“Direct lagere maandlasten & later een hogere verkoopwaarde”

Kim Roolvink
Read More
We hebben gekozen voor Duurzaam Bespaar Plan omdat ze de enige waren die in onze ogen zeer deskundig over kwamen in advies. Uitvoering is goed verlopen en hebben de subsidie al binnen! Zeer tevreden!!!!
Gerben de Krey
Read More
Helemaal tevreden met het advies en de installatie van de zonnepanelen via Duurzaam Bespaar Plan. Vooraf is al goed rekening gehouden met het dakraam wat later geplaatst is. Helemaal super!
Helmie Mossink
Read More
Wij zijn heel erg tevreden over het Duurzaam Bespaar Plan. Erg goede service en installatie van de zonne panelen. 👍

Jeroen van Gessel

Ik ben Jeroen van Gessel, een trotse inwoner van Almelo en verduurzamingsadviseur bij Duurzaam Bespaar Plan. Duurzaamheid is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij en iedereen is ermee bezig.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat veel mensen door het bomen het bos niet meer zien. Daar zit nou net mijn uitdaging. Graag neem ik jou aan de hand mee van de vele mogelijkheden die er zijn om samen te beoordelen wat de beste optie is.

Ik help graag met het maken van de juiste keuze speciaal voor jouw situatie. Simpelweg een goed adviseur, een gerichte en duurzame oplossing: daar staat ik voor!

jeroen@duurzaambespaarplan.nl