Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wij maken gebruik van AEG Solar panelen. Deze mono panelen van minimaal 310 Wp zijn volledig zwart en hebben vier geleidingslijnen per cel voor een beter transport van de energie. De panelen voldoen aan de hoogste internationale eisen ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 17025:2005 en zijn voorzien van zout-, ammoniak- en zandtest certificaten in verband met omgevingsfactoren.

Omvormer

Wij maken gebruik van het merk SolarEdge en wij voorzien elk separaat paneel van een optimizer. Door gebruik te maken van optimizers halen we ondanks schaduwvorming het maximale uit elk paneel. SolarEdge is de marktleider op het gebied van optimizers en staat bekend om de veiligheid en flexibiliteit bij het ontwerpen en gebruiken van zonnepaneelsystemen. Je kunt overal ter wereld gratis en real-time jouw eigen installatie per paneel volgen via PC, tablet of smartphone. Duurzaam Besparen geeft 12 jaar garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de optimizers.

Energielabel

Zonnepanelen dragen bij aan de verbetering van het energielabel. Een beter energielabel kan voor een hogere waarde van jouw woning zorgen. Door jouw woning te voorzien van zonnepanelen, verlaag je de zogenaamde EnergieIndex en daarmee ook een verbetering van het energielabel met één of meerdere stappen.

Montageteams

De installatie en montage van jouw zonnepanelensysteem vindt plaats door vakkundige en professionele Duurzaam Besparen installateurs die dag in dag uit enkel bezig zijn met het installeren en monteren van zonnepaneelsystemen. Onze installateurs zijn getraind en (VCA) gecertificeerd voor het werken op hoogte. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan is Duurzaam Besparen verzekerd voor eventuele ontstane schade aan jouw dak. Onze elektriciens beschikken over alle noodzakelijke kennis en ervaring om jouw installatie veilig en volgens de geldende NEN 1010 normen aan te sluiten op de bestaande infrastructuur in uw woning.

Wist u dat…

  • Je de 21% BTW terugkrijgt van de Belastingdienst en wij een fiscaal adviesbureau hebben ingeschakeld die dit volledig voor jou uit handen neemt?
  • Wanneer je 1 keer per jaar jouw zonnepanelen schoonmaakt dat dit zorgt voor een optimaal rendement?
  • Het verstandig is om aan de opstalverzekering door te geven dat je zonnepanelen hebt aangeschaft?
  • Wij ervoor zorgen dat de omvormer verbonden wordt met jouw netwerk en indien nodig gebruik zullen maken van een wifi kit zonder enige meerkosten?
  • Duurzaam Besparen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (www.sgze.nl), wat ervoor zorgt dat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en garantie?