Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak zorgt u zelf voor eigen duurzame stroom. Daarmee zijn zonnepanelen klimaatvriendelijke en ook nog eens winstgevend. Ze zijn dus aantrekkelijk voor de portemonnee, maar ook voor het klimaat.

Help het klimaat!

zonnepanelen op het schuine dak van een huis - zonnepanelen stockfoto's en -beelden

Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaard u 1.400 kilo CO2 per jaar.

Na 2 jaar zonnestroom opwekken heeft u net zoveel energie bespaard als er nodig was voor de productie van het systeem. Zonnepanelen gaan ruim 25 jaar mee. De rest van de 23 productieve jaren is elke

opgewekte kWh netto milieuwinst!

Help uw portemonnee!

De aanschaf van zonnepanelen verdienen zichzelf al snel terug. Zie hiervoor het volgende rekenvoorbeeld:

  • De prijs voor 10 zonnepanelen is ongeveer 5.000 euro.
  • Wij verzorgen de BTW teruggave en deze circa 800 euro krijgt u terug van de belastingdienst.
  • De netto prijs voor de zonnepanelen komt daarmee ongeveer op 4.200 euro.
  • De jaarlijkse besparing op de energierekening is 850 euro.
  • De terugverdientijd is in dit geval korter dan 5 jaar!

Onafhankelijk van energieleveranciers!

zonnepaneelcel op dramatische achtergrond van de zonsonderganghemel, schoon alternatief concept van de machtsenergie. - zonnepanelen stockfoto's en -beelden

Met zonnepanelen kunt u zelf uw eigen energie opwekken en daardoor bent u niet meer afhankelijk van

energieleveranciers. Dit houdt ook in dat u niet meer afhankelijk bent van prijsfluctuaties en daarom niet onverwachts tegen hogere kosten aanloopt!

Stijging van de waarde van uw huis en een beter energielabel!

Met de stijgende energieprijzen worden zonnepanelen steeds belangrijker met als gevolg dat de woningwaarde van het huis stijgt. Hierdoor is het de investering ook waard als u nog een keer gaat verhuizen.

Bij de verkoop van een woning is het tegenwoordig verplicht dat er een energielabel is. Een positief energielabel heeft niet alleen invloed op de prijs maar ook op de snelheid waarmee een huis verkocht wordt. Zonnepanelen verbeteren meestal het energielabel.

s Werelds nummer 1 zonne-energiesysteem voor thuis

Waarom kiezen de meeste huiseigenaren voor een zonneenergiesysteem met SolarEdge? Het antwoord is simpel. SolarEdge-systemen leveren meer elektriciteiten dat is waarvoor u een zonne-energiesysteem aanschaft.

Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt.
In combinatie met onze zeer efficiënte omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

Bekijk direct uw besparingen

Een SolarEdge-systeem verlaagt niet alleen uw elektriciteitsrekening, maar kan ook worden gebruikt om in te spelen op
uw wisselende energiebehoeften en om uw investering te beschermen. Uw installateur heeft zijn eigen applicatie – het SolarEdge Monitoring Platform – dat tot op paneelniveau bewaking en monitoring op afstand biedt.

Monitor uw energieproductie en -verbruik

Het bijhouden van uw zonne-energieopbrengst is eenvoudig met mySolarEdge. Deze gratis, gebruiksvriendelijke app voor uw mobiele apparaten geeft u een real-time dashboard van uw energieprestaties. Bekijk uw persoonlijke overzicht en plan uw energieverbruik op een slimme manier om hoge energie-tarieven te vermijden en uw elektriciteitsrekeningen laag te houden.