Glas

Glas

Isolatieglas

Ons glas zal u veel wooncomfort geven.

Ons glas isoleert beter dan enkel- of normaal dubbelglas. Ook als uw huidige ramen met glas ogenschijnlijk nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch rendabel zijn om dit te

laten vervangen door ons isolatieglas. HR EcoGlass is het beste isolatieglas dat op de markt beschikbaar is; dubbel glas of driedubbel gevuld met argongas, wat zorgt voor extra isolatie. Het glas isoleert aanmerkelijk beter dan normaal dubbelglas en zes keer beter dan enkelglas (bron: www.verdiengeldmetglas.nl). Met HR EcoGlass bespaart u tot 14% op uw energieverbruik.

HR EcoGlass ++

Een speciale seizoenencoating aan de binnenkant van het glas zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen blijft. Het geeft daarom meer comfort en daarnaast een lagere gasrekening.

HR EcoGlass +++

Voorkomt condensatie aan de binnenkant van het glas. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid goed.

HR DaVinci

Ambachtelijk echt mondgeblazen glas in isolerende uitvoering die geschikt is voor bestaande vensters, of dit nu houten of stalen vensters betreft. Met onze beglazing behoudt uw pand de karakteristieke uitstraling. De geringe dikte van ons beglazingsassortiment stelt ons vrijwel altijd in staat de oude vensters te behouden; duurzaamheid in zijn meest pure vorm!