Businesspartners

Businesspartners

Er zijn vele oplossingen om je woning te verduurzamen, maar waar ga je beginnen en welke partijen laat je het uitvoeren?

Duurzaam Bespaar Plan is volledig onafhankelijk en heeft diverse regionale en landelijke bedrijven geselecteerd die gespecialiseerd zijn op het gebied van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwisolatie, dakisolatie, HR-glas, warmtepompen en overige energiebesparende voorzieningen.

Aan de hand van onze op maat gemaakte huisscan die wij samen met jou aan de keukentafel maken bieden wij het gewenste inzicht in de diverse oplossingen. Vervolgens brengen wij de gewenste verduurzamingsoplossingen onder bij de beste regionale of landelijke bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Daarbij kijken wij met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen.

Naast de uitvoerende partijen hebben wij ook nauw contact met de vele fabrikanten van verduurzamingsoplossingen. Zo hebben wij een speciale samenwerking met Daikin Nederland voor het perfecte binnenklimaat en met de wereldleider in Smart Energy: SolarEdge.

De bedrijven waar wij de gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Daarbij helpen wij altijd bij de aanwezige subsidies!