Businesspartners

Businesspartners

Duurzaam Bespaar Plan is het startpunt voor de hypotheek- en de makelaarsbranche als het gaat om het verduurzamen van woningen op het moment van aankoop en tijdens het moment van financieren van de woning.

Dat doet Duurzaam Bespaar Plan door middel van onder meer Zonnepanelen, Vloerisolatie, Spouwisolatie, HR-glas, Warmtepompen en overige energiebesparende voorzieningen. Door toepassing van deze verduurzamingsoplossingen levert u als hypotheekadviseur of als makelaar samen met uw client een positieve en belangrijke bijdrage aan het behoud van onze planeet, CO2 reductie en realiseert u tegelijkertijd ook een forse besparing op de totale woonlasten van uw client!

Duurzaam Bespaar Plan werkt samen met vele hypotheekadviseurs en makelaarskantoren. Wij verzorgen tijdens het aankoop- of financieringstraject de invulling van de verduurzaming van de betreffende woning en zorgen ervoor dat dit past binnen de landelijk geldende hypotheeknormen. De client, zijn hypotheekadviseur en/of makelaar worden tijdens dit traject volledig ontzorgd.

Aan de hand van onze woningscan nemen wij contact op met uw client. Vervolgens brengen wij naar aanleiding van de door uw client gewenste oplossingen deze verduurzamingsopties onder bij de beste regionale of landelijke bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Daarbij kijken wij met name naar de klantvriendelijkheid van deze bedrijven, hun expertise en hun garantiebepalingen.

De bedrijven waar wij de gewenste verduurzamingsoplossingen onderbrengen, voldoen aan de strengste eisen en zijn altijd gecertificeerd en vaak aangesloten bij landelijke garantiefondsen. Zo zijn bijvoorbeeld de door ons geselecteerde zonnepanelen-leveranciers als een van de weinigen aangesloten bij de SGZE, de Stichting Garantiefonds Zonne Energie.