Borne gaat voor groen

borne
gaat voor
groen.

Een mooie kans om samen met de Gemeente Borne je huis te verduurzamen.

Een mooie kans om als collectief je huis te verduurzamen.

Stichting Duurzame Initiatieven Borne (DiBo) maakt dat mogelijk voor 3 wijken in Borne: Een unieke samenwerking tussen stichting DiBo en Duurzaam Bespaar Plan met medewerking van de gemeente Borne.

Eind november 2022 gaat de campagne Borne gaat voor Groen van start. Veel huishoudens in Nederland worden momenteel geconfronteerd met hogere gas- en elektraprijzen. Stichting DiBo wil inwoners van de gemeente Borne helpen door inzicht te bieden in de besparingsmogelijkheden op gas en elektra middels een huisscan. Volgend op de huisscan kan er vrijblijvend worden geparticipeerd in een collectieve inkoopactie.

Voor de collectieve duurzame inkoopactie zijn een viertal wijken geselecteerd. Er zal gestart worden met de wijken Letterveld/Kerkedennen. Vervolgens volgt de wijk ’t Oldhof en de campagne zal eindigen met de wijk Wensink-Zuid. De uitvoering van de collectieve inkoopactie wordt verzorgt door Duurzaam Bespaar Plan. Met deze onafhankelijke partij is Stichting DiBo een mooie samenwerking aangegaan om de inwoners te helpen.

Duurzaam Bespaar Plan logo

Info-avond

Woensdag
30 november 2022
19:30 uur

(Inloop vanaf 19:00 uur)

Kulturhus Borne

Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Ruimte: Sterrenstof

Sfeerafbeelding met logo van Duurzaam Bespaar Plan

Wie is Duurzaam Bespaar Plan?

Een productonafhankelijk intermediair op het gebied van verduurzaming.

Duurzaam Bespaar Plan (DBP) helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Wij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaar op het gebied van vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen. Duurzaam Bespaar Plan regelt het van begin tot eind.

Hoe gaan we je huis verduurzamen?

Zonnepanelen

Wil je profiteren van je eigen, duurzame zonne-energie? Dat kan!
Meer informatie ❯

Glas

Ben je op zoek naar dubbel glas dat je jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren?
Meer informatie ❯

Dakisolatie

Wij gebruiken de beste isolatie-materialen met de mooiste afwerkingen. Zo is je dak goed geïsoleerd en ziet het er ook nog eens prachig uit.

Muren impregneren

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog.

Vloerisolatie

Niets is zo vervelend als een koude vloer. Tocht en kou zijn verleden tijd met deze stevige laag isolatie onder de vloer. Meer wooncomfort en forse besparing.
Meer informatie ❯

Bodemisolatie

Kou, schimmel en een vochtige kruipruimte? Bodemisolatie voorkomt een vochtige kruipruimte. Goed voor je gezondheid en de portemonnee.
Meer informatie ❯

Warmtepomp

Een warm huis zonder aardgas: dat kan met een warmtepomp.
Meer informatie ❯

Spouwmuurisolatie

Een simpele ingreep met grote voordelen. Zo bepaar je al snel tot 30% op je energieverbruik en verbetert het wooncomfort.
Meer informatie ❯

Hoe zit dat met subsidie?

De rijksoverheid wil woningeigenaren zoveel mogelijk stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Daarom biedt zij per maatregel(en) subsidies aan die ongeveer 30% van de verduurzamingskosten dekt, wat het voor jou nog aantrekkelijker maakt om te gaan verduurzamen. Deze subsidies gelden voor het isoleren van je eigen woning en voor warmtepompen.

Wij kunnen je ook helpen met de financiering van het verduurzamen.

“Direct lagere maandlasten
&
later een hogere verkoopwaarde”

Wij gaan voor groen, met een happy family lopend door het veld Wij gaan voor groen, met een happy family lopend door het veld

We hebben gekozen voor Duurzaam Bespaar Plan omdat ze de enige waren die in onze ogen zeer deskundig over kwamen in advies. Uitvoering is goed verlopen en hebben de subsidie al binnen! Zeer tevreden!!!!

Kim Roolvink

Helemaal tevreden met het advies en de installatie van de zonnepanelen via Duurzaam Bespaar Plan. Vooraf is al goed rekening gehouden met het dakraam wat later geplaatst is. Helemaal super!

Gerben De Krey

Wij zijn heel erg tevreden over het Duurzaam Bespaar Plan. Erg goede service en installatie van de zonne panelen. 👍

Helmie Mossink

Foto van Thom van der Pasch Thom maakt het groen.

Thom van de Pasch

Ik ben Thom van de Pasch, een jonge ondernemer die voor een duurzame toekomst staat. Duurzaamheid is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mijn passie voor duurzaam is gericht op jouw belang. Ik zoek dagelijks de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en duurzame maatregelen.

Ik help jouw graag met het maken van de juiste keuze voor de juiste situatie. Simpelweg een goed advies, een gerichte en duurzame oplossing: daar sta ik voor!

info@duurzaambespaarplan.nl