Een mooie kans om samen met de Gemeente Borne je huis te verduurzamen.

Duurzaam Initiatief Borne maakt dat mogelijk voor alle wijken in Borne: Een unieke samenwerking tussen de Gemeente Borne en Duurzaam Bespaar Plan.

Eind vorig jaar is de campagne ‘Borne gaat voor Groen’ succesvol verlopen in andere wijken binnen Borne. De campagne is bedoeld om inwoners inzicht te geven over mogelijke verduurzamingsmaatregelen.

Tijdens deze actie kunt u advies krijgen over diverse duurzame oplossingen. Het isoleren van de vloer, spouwmuur en dak, het vervangen van het glas en ook het installeren van zonnepanelen of een (hybride) warmtepomp die vanaf 2026 verplicht is. Doet u mee, dan staan er geselecteerde leveranciers klaar om u te helpen. Zo kunt u voordelig uw woning verduurzamen en uw energieverbruik verlagen. Energie die u niet gebruikt, hoeft u ook niet op te wekken.

Waar gaan
we het doen?

De volgende wijk is:

Stroom Esch

Wie is Duurzaam Bespaar Plan?

Een productonafhankelijk intermediair
op het gebied van verduurzaming.

Duurzaam Bespaar Plan (DBP) helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Wij treden op als onafhankelijk intermediair en adviseren woningeigenaar op het gebied van vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen. Duurzaam Bespaar Plan regelt het van begin tot eind.

Onze duurzaamheidsoplossingen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wil je profiteren van je eigen, duurzame zonne-energie? Dat kan! Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Dakisolatie

Dakisolatie

Wij gebruiken de beste isolatie-materialen met de mooiste afwerkingen. Zo is je dak goed geïsoleerd en ziet het er ook nog eens prachig uit. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Bodemisolatie

Bodemisolatie

Kou, schimmel en een vochtige kruipruimte? Bodemisolatie voorkomt een vochtige kruipruimte. Goed voor je gezondheid en de portemonnee. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Niets is zo vervelend als een koude vloer. Tocht en kou zijn verleden tijd met deze stevige laag isolatie onder de vloer. Meer wooncomfort en forse besparing. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en energiebesparend. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Isolatieglas

Isolatieglas

Ben je op zoek naar dubbel glas dat je jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren? Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Warmtepomp

Warmtepomp

Een warm huis zonder aardgas: dat kan met een warmtepomp. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Gevel Impregneren

Gevel Impregneren

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot
Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Deze onzichtbare laag beschermt de gevel langdurig tegen vervuiling en vocht. Impregneren bespaart ook nog eens en houdt de muur droog. Offerte aanvragen ❯ Meer informatie ❯
Besparing tot

Bovengenoemde waarden gelden bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel bespaar je een bepaald percentage. Deze percentages kunnen niet bij elkaar worden opgeteld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wij kunnen je ook
helpen met de
financiering van
het verduurzamen.

Wij kunnen je ook helpen met de financiering van het verduurzamen.

Hoe zit dat met subsidie?

De rijksoverheid wil woningeigenaren zoveel mogelijk stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Daarom biedt zij per maatregel(en) subsidies aan die ongeveer 30% van de verduurzamingskosten dekt, wat het voor jou nog aantrekkelijker maakt om te gaan verduurzamen. Deze subsidies gelden voor het isoleren van je eigen woning en voor warmtepompen.

“Direct lagere maandlasten & later een hogere verkoopwaarde”

Kim Roolvink
Read More
We hebben gekozen voor Duurzaam Bespaar Plan omdat ze de enige waren die in onze ogen zeer deskundig over kwamen in advies. Uitvoering is goed verlopen en hebben de subsidie al binnen! Zeer tevreden!!!!
Gerben de Krey
Read More
Helemaal tevreden met het advies en de installatie van de zonnepanelen via Duurzaam Bespaar Plan. Vooraf is al goed rekening gehouden met het dakraam wat later geplaatst is. Helemaal super!
Helmie Mossink
Read More
Wij zijn heel erg tevreden over het Duurzaam Bespaar Plan. Erg goede service en installatie van de zonne panelen. 👍

Thom van de Pasch

Ik ben Thom van de Pasch, een jonge ondernemer die voor een duurzame toekomst staat. Duurzaamheid is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mijn passie voor duurzaam is gericht op jouw belang. Ik zoek dagelijks de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en duurzame maatregelen.

Ik help jouw graag met het maken van de juiste keuze voor de juiste situatie. Simpelweg een goed advies, een gerichte en duurzame oplossing: daar sta ik voor!

info@duurzaambespaarplan.nl